Макіяж без помилок

Макіяж без помилок

Курси перманентного макіяжу в Києві

Найпоширенішою помилкою є неправильно обраний тон і неправильно нанесена тональна основа. Підбираючи тональну основу, найкраще нанести трохи на вилицю, не варто наносити основу на зап’ястя або на тильну сторону долоні. Все ж ви вибираєте основу для обличчя, чи не так? Ідеально, підбирати тональну основу при денному освітленні. Основа має бути в тон або трохи світлішою за шкіру, інакше вона матиме неприродний вигляд.

Не забувайте, що колір шкіри обличчя не повинен разюче відрізнятися від кольору шкіри на руках і декольте. Не забувайте про вуха і шию. Дуже важливо, щоб на обличчі не вийшло лінії “маски”, чіткого контуру, який закінчується перед вухами і під підборіддям.

Дуже важливо правильно підібрати контур для губ. Відразливий вигляд має темний олівець для губ з помадою світлішого відтінку. Олівець для губ має бути в тон з помадою, або на тон темнішим. Контур не має бути чітким, його слід акуратно розтушувати тим же олівцем, або пензликом.
Поганим смаком вважається підкреслювати і губи, і очі. Акцент варто зробити або на губах, або на очах, навіть якщо дуже важко вибрати щось одне.
Під час нанесення повторного шару туші, слід дочекатися, поки висохне перший, інакше вії злипнуться. Якщо на віях залишаються грудочки, значить туш, швидше за все, зіпсувалася. Наносити туш слід зигзагоподібними рухами. Під час нанесення туші намагайтеся проводити щіточкою якомога ближче до лінії росту вій.

” Не варто відтіняти брови чорним олівцем, навіть, якщо ви пекуча брюнетка. Олівець має бути максимум на тон темнішим за ваші брови. Блондинкам не варто використовувати сірий олівець для брів, він старить. Оливковий, бежевий, попелястий колір підійде краще. ”

Якщо за день тіні на повіках скочуються і збираються в складках, наш макіяж одразу псується, а наш вигляд стає втомленим, маємо недоглянутий вигляд. Не варто звинувачувати себе за невдалий вибір тіней – проблеми виникають через неправильне нанесення, а зовсім не через погану косметику. Щоб уникнути цього слід підправляти макіяж протягом дня. Необхідно використовувати спеціальну основу для повік, в особливо урочистих випадках, щоб уникнути скочування тіней у складці, повіку можна припудрити поверх основи.

 

Share