Більше крему – ефективність вища!?

Більше крему - ефективність вища!?

Більше крему – ефективніший його вплив – МІФ!
Невдалий макіяж, ти легко зможеш підкоригувати, а ось неправильний догляд за шкірою, помітний не відразу, зате його наслідки в майбутньому виправити складно.

Ось один із міфів, що більше крему – більший ефект розвіє косметологія. На курсах з косметології майбутнім косметологам розповідають і пояснюють процедуру використання кремів. Але звідки ж знати звичайним жінкам, які не стикалися з навчанням косметології та не розуміють, що існує поняття таке як “правильне нанесення продукту (крему)”, яке може як нашкодити, так і дати, просто бажаний ефект.

Найчастіше надлишок засобу для шкіри, до складу якого додано активні інгредієнти, викликає подразнення шкіри. Навчальні курси, косметологія і косметолог дають відповіді на запитання: “Чому у мене після нанесення крему спостерігається подразнення шкіри обличчя?”. На це впливають такі активні компоненти як: вітамін С, ретинол, альфа-гідроксидні кислоти (наприклад, гліколева кислота), які роблять шкіру м’якою та гладенькою; бета-гідроксидні кислоти (наприклад, саліцилова кислота), що сприяють нормалізації та очищенню виділення шкірного жиру.

Якщо ви використовуєте засіб, до складу якого входять вище перераховані компоненти, наносьте продукт так, щоб він ледь покривав шкіру. Засіб із вмістом ретинолу слід наносити дуже маленькими порціями легкими дотичними рухами.

Але найкраще мати свого косметолога, який підкаже, як професійно доглядати за шкірою без негативних наслідків, або для себе пройти курси з косметології та вміти доглядати професійно за своїм тілом у домашніх умовах. Це допоможе Вам не тільки заощадити гроші, а й робити косметологічні процедури для себе коханої у зручний для Вас час.

Будьте завжди бажаними і красивими!

Курси з косметології – навчальні курси від Linuell

Стаття є авторською, копіювання статті тільки з дозволу УЦ “Лінуель”.

Share