Курси косметолога – курси для косметологів

Курси косметолога - курси для косметологів

Сучасна косметологія розвивається стрімко, тому на сьогоднішній день дуже актуальні курси косметолога. Як показує практика, косметологом може сьогодні бути як людина з медичною освітою, так і без неї, це залежить від переліку послуг, які майбутній косметолог може запропонувати.

Процедури, які вимагають ліцензування, косметолог без вищої медичної освіти робити не має права. Ми Вам розповімо в двох словах, чого навчають у нашому Навчальному центрі на курсах косметологів, для того щоб Ви мали уявлення про загальні теми, які викладають на курсах косметолога в Києві. Курси косметологів мають загальну програму, де учні навчаються найелементарнішим косметологічним процедурам, наприклад – пілінги.

Що таке пілінги? Пілінгом (від англійського “to peel”) називають особливу процедуру очищення шкіри, яка буквально оновлює обличчя, роблячи його свіжим, усуваючи нерівності та дрібні зморшки. У програму курси для косметологів входять технологія нанесення пілінгів таких як: хімічний пілінг (поверхневий, середній, глибокий). Загальні відомості про хімічний пілінг: ретиноловий, саліциловий, феноловий пілінги.

Гліколевий пілінг. Ультразвуковий пілінг. Ензимний пілінг. Кораловий пілінг. У курси косметолога входить навчання 4-м видам масажу. Лімфодренажний масаж – використовують для набряклого обличчя, набряклості очей, для шкіри з куперозом, у разі застійних явищ, в омолоджувальних процедурах. Масаж за Жаке – лікувальний масаж, використовується в процедурах лікування акне, постакне, себореї, прибирає набряки, пігментні і застійні плями, нерівності і рубці. Пластичний масаж – використовується в омолоджувальних процедурах, у разі гравітаційного типу старіння. Класичний масаж – використовується в разі старіння шкіри, сухості й набряклості обличчя, за різних типів старіння.

А також у курси для майбутніх косметологів входить навчання депіляції воском. Ви дізнаєтеся типи воску, чим вони відрізняються, їхнє використання, протипоказання і навчитеся виконувати процедуру депіляції. Важливе місце в косметології займають процедури по тілу. Курси косметолога включають поверхневе вивчення – що таке надмірна вага, ліподистрофія (целюліт), етіологія і патогенез, типи целюліту. На курсах косметологів Вас навчать, як боротися з целюлітом (антицелюлітні програми), корекції фігури, лікування водоростями і грязями.

На курсах для косметологів Вам розкажуть, як доглядати за різними типами шкіри обличчя, Ви навчитеся робити різні види масок залежно від типу шкіри. А також до курсів косметологів входить лікування ACNE (вугри), Rosacea (рожеві вугри), купероз, демодекоз, себорея. Ми Вам коротко розповіли, чого мінімум повинні навчати на курсах для косметологів, головне це вибір Навчального центру, де мінімум теорії + професійні викладачі-практики! Якого зразка і диплом не важливий, важливо те, що Ви вмієте!

Бажаємо удачі в навчанні!

Стаття є авторською, копіювання статті тільки з дозволу УЦ “Лінуель”.

Share