Візаж і макіяж – вечірній макіяж

Візаж і макіяж - вечірній макіяж

Сьогодні у Вас урочистість або похід до ресторану, Ви одягаєте гарну вечірню сукню, що підкреслює Ваші достоїнства, робите гарну зачіску, але без макіяжу картина не дописана. А для таких випадків макіяж теж має бути особливим і святковим. Якщо під час денного макіяжу головне підкреслити – природність, то вечірній макіяж має бути яскравішим і більш насиченим, у ньому можна використовувати незвичні колірні гами, і в розташуванні кольорів можна погратися.

Для початку потрібно привести до ладу шкіру обличчя: очистити, зволожити, підживити. За кілька днів до заходу, бажано скористатися скрабом, зробити маску живильну, зволожувальну, залежно від типу Вашої шкіри і на ніч нанести живильний крем. І тільки після всіх цих процедур можна приступати до візажу. Візаж – це мистецтво. І це мистецтво полягає в правильному виборі косметики й умілому нанесенні макіяжу, а також в умінні створити певний образ, де будуть гармонійними не тільки зачіска, вбрання та макіяж, а й навіть стиль поведінки. Одне з головних завдань візажу – це зробити акцент на перевагах нашої краси від природи та обіграти у вигідному світлі недоліки. І в кінцевому результаті образ має бути не просто картинкою, а жінкою, яка кожною дрібницею свого туалету змушує озиратися не тільки чоловіків, а й не залишити байдужими жінок.

Вечірній макіяж складніше виконати, ніж денний. Тому для того, щоб візаж був Вам “до лиця” бажано відрепетирувати його за кілька днів до заходу. Сміливим модницям візажисти радять використовувати невеликі стрази, які фіксують біля очей, на лобі або вилицях. Але потрібно враховувати й те, що стрази не рекомендують використовувати в напівтемряві, вони мають дуже гарний вигляд лише при яскравому освітленні. Також у вечірньому макіяжі можуть стати в пригоді і накладні вії. Адже довгі, пишні та густі вії нададуть Вам більше жіночності, і у вечірньому макіяжі виглядають дуже ефектно. Використовуйте рідкий лайнер замість олівця для підводки, щоб підкреслити і виділити розріз очей, лінія буде чіткою і яскравою. Якщо Ви не прихильник накладних вій, зробіть самі свої вії пишними та густими.

Домогтися такого результату можна скориставшись спеціальною тушшю для подовження і збільшення об’єму, при цьому потрібно її нанести в кілька шарів. Щоб зробити губи спокусливими і розкішними, візажисти у вечірньому макіяжі радять використовувати яскраві кольори губної помади. Наприклад, таких соковитих тонів як вишневий, яскраво-рожевий, червоний, бордовий тощо. Для цього спочатку потрібно обвести губи контурним олівцем під колір помади і розтушувати – так помада триматиметься довше. Для того, щоб візуально губи здавалися об’ємними і створити ефект “вологих губ”, Вам допоможе блиск, нанесений поверх помади. Вище було сказано, що візаж – це не тільки вміло нанесений макіяж, укладене волосся в зачіску, і не тільки правильно підібраний гардероб, а й Ваш стан душі та характеру в той момент.

Тому, жінки, мало того, що Ви вдягли гарну сукню, недостатньо того, що Ви зробили зачіску і нанесли макіяж, повноцінний візаж – це плюс до сказаного, блиск в очах і впевненість у своїй красі.
Будьте завжди бажаними і впевненими у своїх чарах!

Стаття є авторською, копіювання статті тільки з дозволу УЦ “Лінуель”.

Share